Levute > Tips & Råd > Hur går det till vid ett första besök av Levute?

Hur går det till vid ett första besök av Levute?

Allt börjar med en dröm, en drömträdgård. Kanske detta är en självklarhet för dig, men drömmer alla i familjen om samma saker? 

Att gå runt och fundera på hur vi vill ha det hemma i vår trädgård är väldigt svårt. Kanske vill vi ha en trevlig och välkomnande entré för oss själva efter en tung dag på jobbet samt en entré som ger en ”wow-känsla” till våra besökare? Eller kanske en trivsam uteplats som ger insynsskydd från nyfikna grannar som badar i eftermiddagssol? Kanske en pool? En Bastu? Ett Växthus? Kanske är drömmen att bli mer självförsörjande på sommaren av grönsaker och bär! 

För att göra det enklare att skapa just er trädgårdsdröm har vi på Levute tagit fram en checklista. Checklistan är det första ni gör tillsammans med oss eller själva i familjen för att definiera era önskemål och visioner. 

Här får vi även fram praktisk information så som jordmån och fastighetsbeteckning. Med hjälp av dokument kan vi tillsammans välja ut hur just er gröna oas skall kännas. Vi tar fram ert tema och Levute blir ert bollplank i er gemensamma trädgårdsplanering. 

Behöver ni hjälp att skapa en vision för er trädgårdsdröm? Varmt välkomna att kontakta oss på Levute.

Varma hälsningar

Frida Silvervret

Frida

oktober 01

Att göra i trädgården: Oktober

Frida

september 09

Att göra i trädgården: September

Frida

augusti 04

Att göra i trädgården: Augusti

Fyll i din emailadress för att få åtkomst till produktbladet